Neverjetna Štajerca: med najboljšimi poročnimi fotografi na svetu

Poslovno in zasebno sta par in prav zgodbe parov pretvarjata v večen spomin: fotografijo. Letos ju je ameriška fotografska revija Rangefinder uvrstila med 30 najboljših poročnih fotografov na svetu.
Poročna in lifestyle fotografa iz Celja Urška Majer in Domen Kolšek sta prva Slovenca, ki sta prišla na to prestižno lestvico in dokazujeta, da lahko s trudom in z zagnanostjo tudi mlad Štajerc prodre na svetovni zemljevid najboljših.

Je pri fotografih tako kot pri športnikih – da je torej potrebno stalno vaditi … Kako postaneš top fotograf?

Kako sta se spoznala, kako začela?

Sta dokaz, da se lahko s trudom in z zagnanostjo nepoznan Štajerc zavihti na svetovni zemljevid najboljših. Kako imata sicer razdeljeno delo? Kako lovita trenutke? Letno naredita okoli 25 porok, doma in v tujini. Je to dobičkonosen posel?

 

Lani je za prvi poročni ples prednjačil komad Perfect Eda Sheerana. Kaj je bil letošnji hit?

 

Ameriška fotografska revija Rangefinder ju je letos uvrstila med 30 najboljših poročnih fotografov na svetu. Ne gre za natečaj ali tekmovanje, na katerega bi se fotograf prijavil sam … Kako poteka izbor, kako ocenjujejo?
Poroke so nepredvidljive … zato zanju tudi posebna naloga …

 

Tako imenovana golden hour je top trenutek, ki ga lovijo fotografi. Kaj pa, če par takrat pleše?
Ali samooklicani fotografi motijo vajino delo?
Kje na Štajerskem imamo najlepšo poročno lokacijo?
Pred nami so prazniki, torej milijon priložnosti za fotko. Njun nasvet za top fotografijo oz. selfija – kakšno svetlobo izbrat, kako naj se držimo…?

ARHIV

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja